Plaatsingsvoorschriften voor Koelkasten

Plaatsing en aansluiting

De toestellen voorzien van ijsverdeler dienen op een waterleiding aangesloten te worden. Op de plek waar de koelkast geplaatst gaat worden moet u een toevoerleiding met stopkraan en met een terugslagklep aanleggen (op ongeveer 15 centimeter van de grond). De toevoerleiding moet grondig gespoeld zijn voor u het toestel aansluit, een aansluit set word bij elk apparaat geleverd. Voor een makkelijke plaatsing en waar nodig een servicebeurt bevelen wij u aan om 1 centimeter ruimte te laten aan elke zijkant van het apparaat en voor een goede beluchting van het toestel 3 centimeter aan de bovenkant.

Elektrische aansluiting

Alle toestellen dragen een CEBEC keurmerk. Het stopcontact waaraan het toestel verbonden word moet geaard zijn volgens geldende voorschriften en de zekering moet minstens 10 ampères sterk zijn.

In bedrijf stellen en onderhoud

Spoel de waterleiding van uw apparaat als volgt: selecteer “water” en druk minstens enkele minuten op het drukcontact van de verdeler in de deur. Het water komt na ongeveer 2 minuten, tap dan minstens 2 liter water af om de leiding en het reservoir grondig te spoelen. Het toestel moet 24 uur werken om een constante temperatuurcurve te bereiken. Verder steeds de voedingswaren degelijk inpakken of in de aangewezen laden opslaan. Gebruik regelmatig zowel ijs als gekoeld water, indien niet, de ijsvoorraad regelmatig leegmaken om de voorraad tijdig te verversen. Maak het apparaat minstens 1 keer per jaar grondig schoon. Gebruik daartoe vloeibare zeep opgelost in warm water. ONTDOOIEN VAN HET TOESTEL HOEFT NIET. De “No Frost” werking houdt het vriezer gedeelte rijm en ijs vrij door middel van de automatische ontdooiing van de verdamper.

De prijs die u verneemt in onze lijst is exclusief de installatie en de aansluiting van het toestel. De begroting van deze kosten dient te gebeuren door een erkende verdeler van General Electric toestellen. Alle gegevens in deze brochure zijn niet bindend en GE houdt steeds het recht om vernieuwingen en verbeteringen door te voeren op elk ogenblik en zonder voorafgaande notificatie. Wij besteden veel aandacht aan de voorbereiding van de toestellen die wij u verzenden en het is noodzakelijk dat wij elk toestel systematisch controleren op visuele schade in het bijzijn van de transporteur. Na levering kunnen wij niet meer aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade aan het product.

Garantie

General Electric past de wettelijke EU regelingen toe zonder beperkingen. De Garantie is 2 jaar op reparaties die te wijten zijn aan gebreken van het product (onderdelen, werkuren en voorrijkosten). De Garantie is 5 jaar op onderdelen van het gesloten koelcircuit die vervangen dienen te worden (exclusief werkuren en voorrijkosten). Voor informatie kunt U contact opnemen per telefoon, fax of E-mail die vermeld staan op onze documentatie.