Avitana plasmafilters

AVITANA – Luchtrecirculatie voor het milieu
Adem in, adem uit. Met 12 tot 18 ademhalingen per minuut voorzien we ons lichaam van zuurstof – dit komt overeen met een gemiddeld ademvolume van 8 liter. Lucht is ons „levenselixer“!

Tegenwoordig brengen mensen een groot deel van hun leven binnenshuis door. Daarom is het des te belangrijker dat de lucht binnen van goede kwaliteit is, zodat we ons comfortabel voelen en gezond blijven.

Avitana GmbH, gevestigd in Herford in Oost-Westfalen, ontwikkelt en produ-ceert plasmafilters „Made in Germany“ voor schone en gezonde lucht in keuken, woonkamer en kantoor. Trouw aan het motto „circulerende lucht voor het milieu“ reinigen de plasmafilters de lucht in de ruimte aantoonbaar van alle soorten geuren. Ook veel bacteriën, pollen en virussen worden door deze filters geëli-mineerd. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan een goed binnenklimaat.

In onze huidige catalogus vindt u alle belangrijke informatie over onze aira® plasmafiltersystemen. Download hieronder de nieuwe catalogus.  Laat u inspireren!

Video Avitana