GE Appliances benoemt American Appliances distributeur voor Benelux

GE Appliances benoemt American Appliances distributeur voor Benelux

GE Appliances benoemt American Appliances Distributeur voor Benelux.

GE Appliances benoemt American Appliances distributeur voor BeneluxGE Appliances EMEA heeft American Appliances als haar nieuwe distributeur voor België, Nederland en Luxemburg benoemd. Alhoewel American Appliances een nieuwe distributeur is, brengt haar general manager, Harry van den Boogaard, een 10-tal jaren GE ervaring en GE kennis met zich mee. Hij heeft gedurende deze tijd de distributie van GE-producten vertegenwoordigd.

“Wij heten American Appliances welkom bij ons GE-team van distributeurs,” zei Rita M. Barksdale, general manager voor GE Appliances in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “Onze distributeurs zijn heel belangrijk voor de groei en het succes van GE. American Appliances is een solide en sterke partner om ons behaalde resultaten verder in de regio op te bouwen door middel van een premium netwerk van dealers. Wij zien er naar uit om deze belangrijke contacten in de Benelux te bekrachtigen.”

De veelbelovende markt van American Appliances verdeelt zich door de verkoop van 50 procent aan de kleinhandel in witgoed (door middel van de groothandel en leveranciers) en 50 procent aan handelaars in keukens. De distributeur zal zich focussen op specialisten in opgewaardeerde keukens en interieurbouwers voor wie de kwaliteit en het ontwerp een eerste vereiste zijn. Verder zal hij in huishoudelijke en keukenapparatuur gespecialiseerde winkels met een hoog kwaliteitsmerkprofiel aanspreken.

Enkele van de vernieuwende GE-producten die American Appliances haar klanten in de Benelux zal aanbieden zijn:

  • De GE 90 cm Side-by-Side Custom Panel koelkast met trim kit opties – Deze koelkast behoort tot de klasse A+ voor wat betreft energiebesparing, waarbij dit product de consument uiterst moderne en geavanceerde opties voor het conserveren van voedsel biedt, zodat hij tegelijkertijd op zijn energienota kan besparen.
  • De nieuwe 2011 GE airconditioner lineup – Deze modellenreeks behoort met zijn vooruitstrevende klimaatregelingskenmerken tot de “A” energieklasse. De consument kan uit twee series kiezen. De glanzende Aan-Uit serie van GE-airconditioners met een vermogen van 9 tot 21 kBtu/h of de vernieuwende, energiebesparende technologische units van de DC-converter.

Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Nieuwendijk, Nederland, en een showroom in Werkendam. American Appliances beschikt over 2.000 vierkante meters aan opslagplaatsruimte. “Onze organisatie loopt op volle kracht,” zei van den Boogaard. “Wij hebben profijt van de voordelen van een snellere responsetijd en kunnen ons aanpassen aan de wisselende omstandigheden en voorkeuren van de klant.”

“GE-producten staan in de Benelux bekend om haar vernieuwing, ontwerp en betrouwbaarheid. American Appliances gelooft ook in het belang van de after sales service en weet hoe belangrijk dit is voor het behalen van resultaten voor een premium merk als GE”, verklaarde van den Boogaard. Het hoofdkantoor van het servicecentrum van American Appliances, in de buurt van Breda, heeft een 20-tal getrainde service monteurs. Zij hebben allen ervaring in de serviceverlening en werken in een uitgebreid after sales netwerk in de hele Benelux-regio.

“Onze marketingplannen omvatten advertenties in speciale tijdschriften en verder zullen wij deelnemen aan belangrijke tentoonstellingen, zoals de Woonbeurs Amsterdam, de expositie die pionier voor home-design in Nederland is,” aldus van den Boogaard.

GE Appliances & Lighting overspant de hele wereld als de marktleider in de belangrijkste apparaten, verlichting, systemen en diensten. GE biedt oplossingen voor commercieel, industrieel en residentieel gebruik. GE Appliances & Lighting maakt gebruik van vernieuwende technologieën en ecomaginationSM. Dit is een initiatief van GE om door middel van een doordringende aanpak, en het leveren van comfort en gebruiksgemak, nieuwe technologieën op de markt te brengen waarmee de klant en consument de dringende milieu-uitdagingen kan trotseren. General Electric (NYSE: GE), imagination at work, verkoopt producten onder de consumentmerken van Monogram®, Profile™, GE®, Hotpoint®, Reveal® en Energy Smart®, en de commerciële merken van Tetra®, Vio™ en Immersion®. Voor meer informatie kan de consument terecht op www.ge.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.