American Appliances deelnemer Batibouw 2012

American Appliances deelnemer Batibouw 2012

American Appliances deelnemer Batibouw 2012

American Appliances zal van 1 Maart tot en met 11 Maart deelnemen aan Batibouw in Brussel. Onze stand kunt U hier vinden:

BATIBOUW

BEURS EXPO-BRUSSEL

HAL 11, stand nr. 11.307

BRUSSEL-BELGIË

Van www.batibouw.be:

De 53ste editie van ‘s lands grootste bouw- en verbouwbeurs nadert met rasse schreden. Wij stellen u dan ook graag de drie grote beursthema’s en de nieuwe openingsuren voor.

Europa heeft de bouwsector opgelegd om veel ‘groener’ te werk te gaan. Deze inspanningen brengen een aantal kansen met zich mee. De energiebesparingen die worden gerealiseerd, zijn een zegen voor het milieu en zullen op termijn ook economisch voordeel opleveren. Maar hier blijft het niet bij. Ambitieuze doelen op het gebied van duurzaam bouwen leiden tot innovatie, o.a. door de ontwikkeling van nieuwe technieken en het gebruik van nieuwe materialen. En dat creëert dan weer nieuwe groene jobs. Het is dus geen verrassing dat ‘groene opportuniteiten’ een van de hoofdthema’s op BATIBOUW 2012 wordt.

Het tweede thema zal vooral de vele bourgondiërs onder ons doen watertanden: ‘de keuken’. Alles wat zich daar afspeelt is tegenwoordig hip. Kookboeken en televisieprogramma’s met bekende chefs of amateurkoks kennen een immens succes. Het mag dan ook niet verbazen dat zowel de inrichting van de keuken, het budget en de toestellen vandaag aan veel hogere eisen moeten voldoen en vaak zelfs semi-professioneel zijn. In Paleis 11 geeft BATIBOUW een overzicht van wat de markt voor de keukens in aanbieding heeft.

Voor het derde en laatste thema gaat BATIBOUW ‘back to basics’. En hiermee refereren we naar de steeds stijgende vraag naar natuurlijke materialen – denk maar aan hout, natuursteen of kleiproducten – in zowel ruwbouw als afwerking. De charme van ruwe en golvende vormen heeft een comeback gemaakt. De kandidaat-bouwer is meer en meer op zoek naar authenticiteit, ook in materialen.

Nu u weet waarmee BATIBOUW dit jaar uitpakt, is het hoog tijd om de data in uw agenda te noteren. Op donderdag 1 en vrijdag 2 maart is de beurs exclusief geopend voor professionele bezoekers, vanaf zaterdag 3 maart tot en met zondag 11 maart 2012 zet BATIBOUW de paleispoorten ook open voor het grote publiek.
Voor deze editie is BATIBOUW opnieuw overgeschakeld naar de openingsuren van 2010. Tijdens de professionele dagen wordt dat op donderdag van 10 tot 18.30 uur, en op vrijdag van 10 tot 21 uur. Voor het grote publiek zijn de uren als volgt: op weekdagen opent BATIBOUW om 10 uur en sluit om 18.30 uur. Op donderdag 8 maart blijven de deuren uitzonderlijk open tot 23 uur. Op zaterdag en zondag gelden dezelfde openingsuren als in de week.